Alez oczywiście: http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=pl&FamilyID=1e1550cb-5e5d-48f5-b02b-20b602228de6dodi napisał(a):wyjasnij co to takiego jesli nie sprawi ci to klopotu
RANY..... Przeciez podałem Ci linka do POLSKIEJ WERSJI....... Jest to zbiór poprawerk do IE v6 (tak zwany service pack). Tylko to jest instalacja sieciowa. Ściągasz tylko sam program instalcyjny, a reszte pociągnie ze strony microsoftu (nie bój się...)dodi napisał(a):IE mam bo sie wlasnie w nim poruszam co znaczy (upgrade ) nie znam ang
Gość napisał(a):Zainstalowalem i zadnej poprawy do tego jakby strona byla szersza nawet dymki od postow mam za paskiem przewijania jednak to cos innego ale dzieki za pomoc .rozdzielczosc mam taka jak zawsze mialem 1024 na768 .Dalejpotrzebuje pomocy
dodi napisał(a):MUTOPOMPKASory ze nie dawalem znaku zycia nie bylo mnie w miejscu zamieszkania.A wracajac do tematu z kompem jest juz wszystko w porzadku.Dzieki za zainteresowaniem moim tematem i pozdrawiam wszystkch
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości