Dziękuje i pozdrawiam ^^
jarski185 napisał(a):Weź do ręki instrukcję od routera i zacznij czytać od rozdziału następnego po quick start czy coś podobnego.
gixxxer napisał(a):Tutaj masz wszystko co jest na serwerze ftp dlink-a dla tego modelu DI-524UP tutaj masz też manual.
Plik z rozszerzeniem bix to firmwarem do tego routera.
A płytka nie jest tutaj do niczego potrzeba.jarski185 napisał(a):Weź do ręki instrukcję od routera i zacznij czytać od rozdziału następnego po quick start czy coś podobnego.
barixon19 napisał(a):Czytaj uważnie, pisałem wyżej że nie mam instrukcji .. potrzebuje PŁYTKI, dzięki niej mogłem konfigurować wifi
gixxxer napisał(a):Tutaj masz wszystko co jest na serwerze ftp dlink-a dla tego modelu DI-524UP tutaj masz też MANUAL.
jarski185 napisał(a):Tkwisz w błędzie-ten gówniany program nie jest do niczego potrzebny, wręcz przeciwnie te aplikacje robią więcej szkody niż pożytku.
barixon19 napisał(a):Robiłem tak i nei działa.
barixon19 napisał(a):A widzisz tam coś przydatnego ? Ja tam tylko widze, żeby włożyć PŁYTKE i zainstalować ..
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 14 gości