m_icha_l napisał(a):i wyskakuja mi takie cyfry błedu
Dlaczego uważasz,że są to błędy?
m_icha_l napisał(a):pod koniec ładowania BIOSU
to znaczy na początku rozruchu komputera?.Czy jak wchodzisz do biosu?
m_icha_l napisał(a):Komp chodzi mi dobrze nic się nie zawiesza
Zakładam,że nie bawiłeś się zanadto biosem.Od zawsze tak miałeś?,czy od pewnego momentu?. Bo może mi się wydaje, ale może za bardzo wpatrujesz się w zwykłą procedurę rozruchową komputera? Pewnie chodzi tu o zwykłe testy początkowe biosu?.Jeżeli podczas ładowania komp nie zatrzymuje się w pewnym momencie.. nie ma komunikatu o błędach to wszystko pewnie jest ok. Ale na wszelki wypadek możesz spróbować zrobić fotke i nam to pokazać ?(oczywiście jeżeli jest to możliwe). Jeżeli Cię nie zrozumiałem,to mnie nakieruj... Hmm.. jeżeli sprzęt działa poprawnie,a nadal uważasz,że to błędy to jedynym pomysłem jakim mogę się podzielić,to reset,lub update biosu pozdrawiam
EDIT: (Uzupełnienie:Fotka została dodana po napisaniu tego postu na moją prośbę)
Więc patrz też i na to z lewej ,bo tego to dotyczy: "status ok" ,"foud &configured","checking" ... to nie są błędy.. normalny rozruch

Poszukaj np na tym forum i w necie opisów funkcji dostępnych w twoim biosie... zobaczysz co jest czym i możesz powyłączać tam testy itp jak zechcesz ... rozruch będzie wyglądał nieco inaczej... ale to już według potrzeb,uznania,i umiejętności