Więc tam dokładnie to nie mam pendrive tylko MP3, ale według mnie to nie robi większej różnicy. Przeczytałem multum tematów i jedyne rozwiązania jakie znalazłem to takie,że:
-trzeba instalować na każdym PC dodatkowy sterownik aby win obsłużył partycje
-albo pod linuxem, ponieważ tam bez problemu można podzielić na partycje
Na razie jedyny program, który wykrył moją MP3 to jest Acronis Disk Director Suite, udało mi się podzielić na partycje(obie podstawowe), sformatowałem je i... tu jest problem ponieważ tylko programy do partycjonowania i "zarządzanie dyskami" w windowsie wykrywają obie partycje. Eksplolator wykrywa tylko jedną.
I jest też problem ponieważ ta druga partycja pomimo że nie jest widoczna to jeszcze nie całkiem działa, ponieważ w "zarządzanie dyskami" nie mogę przypisać jej litery(ponieważ nie wiadomo czemu nie posiada jej) i wyskakuje błąd "operacja nie została zakończona pomyślnie, ponieważ partycja lub wolumin są włączone. Aby włączyć partycję lub wolumin uruchom komputer ponownie" tyle że ponowne uruchomienie nic nie daje.
Zna ktoś sprawdzony sposób aby podzielić pamięć FLASH na partycje i aby działało to na każdym PC bez instalowania zbędnych rzeczy?