1.Przyjechał do mnie w sylwestra gościu z neo. Wszystko mi podłączył i mówił że już tego samego dnia będzie mi działać bo, on zaraz wszystko zrobi. Ale jednak podczas rejestracji wyskoczył mu błąd : "Proces aktywacji został wstrzymany", no to on mi powiedział, że wszystko zostało zrobione i że ze strony neostrady też zostało wszystko aktywowane. Powiedział że jakiś admin musi jeszcze to aktywować. Powiedział że najpóźniej neta będę miał w poniedziałek. Ale ja wole się upewnić, ponieważ on powiedział że to jego pierwszy dzień w pracy. Więc pytam się was czy w poniedziałek wszystko powinno być zrobione ??? może nie każdy z was umie odpowiedzieć na to pytanie, ale jeżeli ktoś już nie dawno brał neta w neostradzie, to może wie.
2.Mam modem Combo Zte i jestem ciekawy czy można do niego łączyć się poprzez WiFi ???
3.Mieszkam w miasteczku pod Warszawą i nie wiem jak daleko jest centrala. Wiem że parę metrów ode mnie była siedziba neostrady i że mój kolega też ma neo 6mb i mu nawet dobrze chodzi. Słyszałem aby działo 6mb to trzeba mieć jakieś nowsze łącz i trzeba być bliżej centrali. Co wy o tym sądzicie ???
PS: Trochę się rozpisałem.