?? Są jakieś różnice pozatym że jest szerszy niż wyższy ?? Lepsza panoramka czy zwykły ??
 ?? Są jakieś różnice pozatym że jest szerszy niż wyższy ?? Lepsza panoramka czy zwykły ??   
Jakby mi ktoś jeszcze mogł wyjaśnić rożnice między analogowym a cyfrowym wejściem to byłbym wdzieczny

Thome napisał(a):mam pytanie czy zostać przy tej panoramce czy zamienić ją na normalny monitor
Thome napisał(a):Jakby mi ktoś jeszcze mogł wyjaśnić rożnice między analogowym a cyfrowym wejściem to byłbym wdzieczny

Thome napisał(a):czy zostać przy tej panoramce czy zamienić ją na normalny monitor
Thome napisał(a):rożnice między analogowym a cyfrowym wejściem

DeadOrAlive napisał(a):szczególnie jak oglądasz filmy na kompie

Mam zwykły LG 17" nie panoramiczny i też jest git, ale bym chciał panoramiczny mieć
 Mam zwykły LG 17" nie panoramiczny i też jest git, ale bym chciał panoramiczny mieć  Do gier też może być
 Do gier też może być 

Thome napisał(a):z tapetami 1440/900

Taka rozdzielczość już łatwiej będzie znaleźć dzieki za odpowiedzi prosze o zamknięcie tematu
 Taka rozdzielczość już łatwiej będzie znaleźć dzieki za odpowiedzi prosze o zamknięcie tematu  

Powróć do Modernizacje, zakup sprzętu komputerowego i RTV
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 27 gości