Nakoz napisał(a):BlackAngel napisał(a):Poprosisz żeby ci zdjął limity za dopłatą jakichś 10 złotych
sprubuje. . .
Placic za cos co mi sie nalezy?:O
Czasy PRL juz dawno minely i teraz konsument ma pewne prawa i sposoby na ich egzekwowanie:)
Ja bym zrobil to odwrotnie - zobacz w umowie czy masz napisane cos o jakichkolwiek ograniczeniach na predkosc. Jak nie masz to jezeli jestes pewny na 100% ze nie jest to wina samego p2p (nie zawsze ma sie tam max transfery) tylko ograniczen administratora (nie wiem czy istnieje jakis sposob zeby to sprawdzic) to niech obnizy cene internetu o 90% (skoro masz lacze +/- 320KB/s a leci max 30KB/s to lacze jest wlasnie ograniczone o 90%) bo ty placisz za 100% a otrzymujesz duzo mniej.
Niestety taki admin moze sie zawsze wykrecic z tego ze nie jest to jego wina tylko samej sieci p2p (i nie koniecznie musi w tej kwesti klamac:) )
Jak by nie bylo to nie dajcie z siebie ludzie robic wala.
Place to wymagam. Place i nie ma odpowiednich rezultatow - ide do konkurencji.
Jak rachunek jest zaplacony tydzien pozniej to wala drzwiami i oknami zeby dostac kase ale trzeba pamietac o tym ze podpisana umowa obowiazuje obie strony i obie musza sie z niej wywiazywac.