Hyper Desk to jest jeden z moich programów.
(Wem ze jest tego mase ale jeszcze jeden nie zaszkodzil

)
Moje inne programy to np.
Quiz Maker - do tworzenia quiz`ow multimedialnych (szczegolnie przydatne uczniom)
Data Base Creator - Prosty i szybki w obsłudze kreator baz danych, mini encyklopedii, wierszowników itp, (posiada bardzo wiele pluginów, dodatków muzycznych i graficznych a także rozszezajacych zastosowanie programu)
Data Protector - program do zabezpieczania danych z mozliwoscia pisania dokumentow i exportowania ich w aplikacje chronione hasle (a poza tym ma mase opcji o ktorych bym musial chyba 2 dni pisac

)
File Destroyer - tzw niszczarka plików (w przeciwienstwie do programu firmy gdata, moj program niszczy pliki przez 20 roznych kodekow w losowym ukladzie, a firma g data zrobila program gdzie wybiera sie kodek i z gory wiadomo ze mozna ten plik jednak odzyskac, u mnie to jest niemozliwe)
InfoBoX Creator - kreator boxow informacyjnych, menu, menu startowych na CD, plików help itp, program posiada bardzo wiele mozliwosci.
Jest tych programów i programikow, ale nie chodzi o to zeby sie chwalic.
Chce tylko pokazaz ze ni tylko tworze proste programiki ale i zaawansowane, chociaz juz takie sa na runku (cos jak Quiz Maker jeszcze nie widzialem) bo ciezko wymyslec cos nowego.
To na tyle mojego biadolenia