. I z góry dziękuję za rady dotyczące kupna odtwarzcza

CKM napisał(a):wejdź sobie na www.allegro.pl i porównaj sobie ceny , wygląd i parametry - jest tam pełno odtwaraczy mp3 zwykłych i firmowych w dobrych cenach

ja też tak miałem. Są to standardowe ustawienia
 ja też tak miałem. Są to standardowe ustawienia  Co do tego, że się nie wyświtla menu. Menu może Ci się nie wyświetlić tylko wtedy jak odtwarzacz jest podłączony do kompa
 Co do tego, że się nie wyświtla menu. Menu może Ci się nie wyświetlić tylko wtedy jak odtwarzacz jest podłączony do kompa  Zanim odeślesz odtwarzacz poszukaj rozwiązania w instrukcji ! Jeśli jednak nic to nie da napisz, że chcesz reklamować towar, bo nie działa poprawnie. W tym momencie może się przejmie sprawą i jakimś dziwnym trafem znajdzie się rozwiązanie. I sugeruje do czasu wyjaśnienia sprawy nie wystawiać komentarza.
Zanim odeślesz odtwarzacz poszukaj rozwiązania w instrukcji ! Jeśli jednak nic to nie da napisz, że chcesz reklamować towar, bo nie działa poprawnie. W tym momencie może się przejmie sprawą i jakimś dziwnym trafem znajdzie się rozwiązanie. I sugeruje do czasu wyjaśnienia sprawy nie wystawiać komentarza.

SETTING
 SETTING  BACKLIGHT COLOR I TUTAJ MOZESZ WYBIERAC SPOSROD 6 KOLOROW I 7 WLASNIE MULTIKOLOR
 BACKLIGHT COLOR I TUTAJ MOZESZ WYBIERAC SPOSROD 6 KOLOROW I 7 WLASNIE MULTIKOLOR  

)
 )

kuszczak napisał(a):Rzecz w tym , że przy co 10 włączeniu pojawiaja się napisy, na wstępie z-cyber a potem w ogóle widac ikonki i można wejsc do menu.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 15 gości