Znalazłem strone o której wcześniej mówiłem to strona gdzie można kupić odcinki i filmy Dragon Ball po polsku w wersji DVD:

) , a poza tym :
  ) , a poza tym :Sklep będzie czynny tylko do 20 czerwca. Po tej dacie nastąpi jego zamknięcie. Najprawdopodobniej na zawsze. Wszelkie pytania, sugestie lub prośby można przesyłać na gg lub e-mail dostępne w dziale kontakt

Amistad18 napisał(a):t0d przeczytaj całą poprzednią strone ( dokładnie ) ...

tomekqs napisał(a):Potrzebny DBZ 108 na MU,rapid mnie nie interesuje niecałe 12 KB/s lipka:(Proszę..

stary bez urazy ale zgodze sie tutaj z wypowiedzią Amistad18
a ten ich tekst Jakośc odcinków dobra to chyba lekkie przegięcie a poza tym za te ceny to ja sobie sam sciagne z śeci

t0d napisał(a):swojego posta chciałem wyrazić w tonie "może jednak ktoś się zlituje i wrzuci"
sugerujesz ze nie czytam poprzednich postów?
 <rotfl> .... niestety ja nie mam tego odcinka bo by już dawno był .... ale popytam czy ktoś sie nie ulituje nad wami ...
<rotfl> .... niestety ja nie mam tego odcinka bo by już dawno był .... ale popytam czy ktoś sie nie ulituje nad wami ...  

złożymy się na nie po mniej wiecej 5zł Amistad18 je kupi, uploaduje i wrzuci na forum.
 złożymy się na nie po mniej wiecej 5zł Amistad18 je kupi, uploaduje i wrzuci na forum.  

ssjkameha napisał(a):tu podaje link do odcinka 65 DBZ na rapida
ssjkameha a czy ktoś o niego prosiłbo mi sie wydaje że nie

_Action_ napisał(a):Co do tych odcinków w jakości DVD mam pomysł
_Action_ napisał(a):Co do tych odcinków w jakości DVD mam pomysłzłożymy się na nie po mniej wiecej 5zł Amistad18 je kupi, uploaduje i wrzuci na forum.

.... taaa a wiesz ile byś musiał znaleźć chętnych żeby to po 5 zł wyszło
 .... taaa a wiesz ile byś musiał znaleźć chętnych żeby to po 5 zł wyszło  , a poza tym to jednak te kolka set odcinków i filmów troche bym wrzucał na MU, Rapida czy FTP ....
 , a poza tym to jednak te kolka set odcinków i filmów troche bym wrzucał na MU, Rapida czy FTP ....  
  .... ale jak jest dużo chętnych to do mnie na PW lub gg
 .... ale jak jest dużo chętnych to do mnie na PW lub gg  

Dokładnie 28 osóbAmistad18 napisał(a): taaa a wiesz ile byś musiał znaleźć chętnych żeby to po 5 zł wyszło

_Action_ napisał(a):Dokładnie 28 osób
 do mnie też napisz jak możesz
 do mnie też napisz jak możesz  ...
 ... 

witam z tej strony amistad18, mógł byś przeczytać 2 ostatnie strony ( 75, 76 ) w temacie o docinkach DB ( http : // forum.programosy.pl/76-vt27296.html?start=1125 )
chodzi dokładniej o odcinki DB w idealnej jakości obrazu i dźwięku ( ze strony www.kamehouse.pl) , ale troche drogie, i użytkownik _Action_ wyszedł z pomysłem żeby sie w kilka / kilkanaście osób pozrzucać na te odcinki, jedna osoba by kupiła i zamieściła w internecie lub pokopiowała i powysyłała innym ( doszły by koszty płytek DVD i przesyłki ) ..... jak byś był chętny odpowiedz do mnie na gg...
pozdrawiam ami ....
 ale to juz mniejsza sprawa...
 ale to juz mniejsza sprawa... 

....
 ....

....
 ....

Amistad18 napisał(a):pisać tylko do mnie na gg a nie robić burdel w tym temacie

...zrozum ze na necie som juz tylko odcinky ktore byly uloadowane na prosbe.Cili tak jak ja sukam wszystkych to ni do znalezienia.1. poproś o jakiś odcinek a nie całą sage bo tutaj raczej sie nikomu nie nudzi i ci nie będzie wszystkiego szukał.
dexter22 napisał(a): nieistniejom.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 22 gości