s100s napisał(a):Dragon Ball AF :OPIS
Recenzja jest oczywiście naszym primaaprilisowym żartem - seria nie powstała, nie powstaje i zapewne nigdy nie powstanie. Gratulujemy wszystkim, którzy nie dali się nabrać i przepraszamy za bieżące kasowanie komentarzy - nie chcieliśmy psuć sobie zabawy.
niestety tobie nie gratulują bo ty jak każdy inny ***** dałes sie znowu nabrać.... ( btw. te kadry to bardzo łądne przeróbki, przede wszystkim to:

no i jeszcze to bardzo ładnie zrobili

...
 ...
s100s napisał(a):Dragon Ball Grand Tour : OPIS
ehh nie będę komentował bo mi ręce opadają.... weź lepiej uważniej czytaj bo ten tytuł to jest całe DB GT, przeczytaj sobie do tego recenzje i zobacz screeny, nie przypomina ci to nic

Ziemi grozi zagłada, a nadużywane w poprzednich seriach Smocze Kule nie nadają się do użytku. Son Goku (w wyniku pewnych wydarzeń cofnięty do swej dziecinnej postaci), w towarzystwie Trunksa i swej wnuczki Pan, wyrusza w kosmos, aby odnaleźć inne Smocze Kule i przy ich pomocy uratować świat.
Ta część DB jest "naj-". Najnowsza, najkrótsza i NAJSŁABSZA. Przykre, ale prawdziwe. Mimo lepszej animacji, DB GT nie dorasta do pięt poprzednikom. Przyczyna jest, według mnie, jedna: Akira Toriyama nie brał udziału w produkcji tej części. Widać to w fabule, która pokazuje, że autorzy cierpieli na brak pomysłów (uczucie deja vu w stosunku do DB i DBZ). Widać to też w humorze, a właściwie w jego niemal całkowitym braku. Znak firmowy DB i Toriyamy odszedł razem z autorem. Tej serii nie polecam nikomu. Fani i tak obejrzą, ale inni moga ją sobie z czystym sumieniem darować.

czy widziałeś w jakiejś kinówce, a nie serii DB Ubub'a lyb Babie?

.... ja nie, ale jak ty tak to może sie ze mną podzielisz wrażeniami
 .... ja nie, ale jak ty tak to może sie ze mną podzielisz wrażeniami  ...
 ...

pewnie z oryginalnym dubbingiem i dobrej jakości..
  pewnie z oryginalnym dubbingiem i dobrej jakości..