Mam sprawę a mianowicie: Jakiś czas temu kupiłem nowy sprzęt, siedzi on w starej obudowie TakeMe w której miejsca jest tyle co w małym chlewiku dla 100 świnek

Mam zamiar kupić nową obudowę... no i... Kurcze tu pojawia się problem! Obudów jest tyle że idzie pierdzielnąć orła z potrójnym fikołkiem! I już sam nie wiem, dlatego zwracam się z prośbą do was. Potrzebuję obudowy która będzie głęboka (głównie o to mi chodzi bo mam zamiar dorzucić jeszcze parę sprzętu) no i wiadomo parę opcji na dodatkowe wiatraczki. Co ważne obudowa ma spełniać powyższe kryteria ale nie ma być to straszny cud techniki wykonany ze stali używanej do czołgów, nawet odwrotnie, obudowa jakością wykonania grzeszyć nie musi, w końcu nie będę nią rzucał po ścianach, tylko złożony w niej komputer ma chodzić i ma być w miarę dobry przepływ powietrza. Piękna też być nie musi bo komputer stoi w takim miejscu, że tylko go włączam i więcej na obudowę praktycznie nie spoglądam. Z tym, że obudowa nie ma być cudem techniki wiążę się też cena, na wydanie mam 200 zł i jest to cena, której nie mogę przekroczyć bo po prostu więcej nie mam

W cenie 200 zł musi być też wliczona przesyłka, czyli mam 200 zł na komputer z przesyłką. Sklep zaproponujcie Wy, mi jest to obojętnie byle by było taniej w końcu obudowa to nie jest procesor itp. żeby się przejmować że zamówiłem ją z drugiego końca Polski i jak mi się coś zepsuje to nie daj Bóg... Mieszkam w Poznaniu więc jeżeli znajdziecie coś co było by do odebrania w Poznaniu to wtedy całe 200 zł idzie na obudowę a nie na budę z przesyłką

Głównie chodzi mi o to żeby obudowa była jak największa gdyż chcę ją kupić na jakiś czas i żeby na przykład w przyszłym roku nie okazało się że coś mi się nie zmieści

Mam nadzieje że rozumiecie o co mi biega

Prosiłbym także o podanie jakiejś tańszej obudowy czyli nie do 200 zł tylko na przykład do 150 zł gdyby budżet nieco mi się obniżył. Z góry dziękuję i serdecznie pozdrawiam.
ASUS M4A88T/USB3 | AMD Phenom II x4 955 BE 3.2GHz | Kingston 4 Gb 1333MHz | MSI Radeon HD 6850 1GB DDR5 256bit Cyclone Power Edition | Maxtor 320 GB | Chieftec (CTG-500-80P) 500W | LG SuperMulti DVD+/-RW GH22NS50 bulk black | SilentiumPC Brutus | Windows 7 Ultimate x64