co sądzicie o tej karcie http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=25521
czekam na wasze opinie

może ktoś z was ma tą kartę , jak sie ona sprawuje w grach bo słyszałem ze super ...

Ziomek* napisał(a):Karta jak karta Dobra i szybka Pograsz w nowe gry na średnich być może w niektóre na wysokich detalach. Ma:
Vertex Shader 3.0
Pixel Shader 3.0+
a to już bardzo dobrze Według mnie to dobry zakup
pozdro
princek napisał(a):na jakiej rozdzielczości i detalach pójdzie mi oblivion na tej karcie nie wspominająć o procu i ramie ??
razor_71 napisał(a):a ja jak zwykle sie wyłamie(nie jestem zwolennikiem żadnych produktów ATI czyt. Radeonów) ja tu widze tylko 6600GT ze stajni WinFast Leadtek - zdecydowanie lepiej wypada(bez ściemy) NVidia
Model chipsetu GeForce 6600 GT (8 potoków) <---- spokojnie z 4 potoki da się odblokować
Wielkośc pamięci 128 MB
Typ zastosowanej pamięci GDDR3 (128bit) <---- szybkie z niskim czasem dostępu bo to GDDR3
Taktowanie rdzenia 500 MHz <--- MOŻNA ŚMIAŁO KRĘCIĆ !!! Pentagram daje dobre chłodzenie te firmowe to chyba kiepski pomysł
Taktowanie pamięci 900 MHz <---
Zaawansowane technologie Vertex Shader 3.0, UltraShadow II, silnik CineFX 3.0, nView Multi-display Technology, Pixel Shader 3.0+, Intellisample 3.0, High-Precision Dynamic-Range, DVC (Digital Vibrance Control), 128-bit High-Precision Graphics
Czego można chcieć więcej a cena 540 zł MAX !!
razor_71 napisał(a): sądze , że jest dobry produkt
razor_71 napisał(a):Model chipsetu GeForce 6600 GT (8 potoków) <---- spokojnie z 4 potoki da się odblokować
razor_71 napisał(a):6600 GT (FEAR,Quake4,i kilka jeszcze - wszystkie na max detalach Smile )
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości