czy da sie uruchomic piraty na PSP , bo przymierzam sie do kupna a nie wiem jak to by bylo ..
 czy da sie uruchomic piraty na PSP , bo przymierzam sie do kupna a nie wiem jak to by bylo .. czy da sie uruchomic piraty na PSP , bo przymierzam sie do kupna a nie wiem jak to by bylo ..
 czy da sie uruchomic piraty na PSP , bo przymierzam sie do kupna a nie wiem jak to by bylo .. 

http://peb.pl/sony/43281-faq-psp.html

precel napisał(a):psx
maciej95r napisał(a):PSP

precel napisał(a):juz wiecej dzis nie pije rotfl

maciej95r napisał(a):ehh... a czegos a la swap magic nie ma ??
 , tutaj jest taki komfort że możesz wgrywać gry bezpośrednio z kompa na kartę i odpalać je, żadnych podkładek, chipów i innego badziewia
, tutaj jest taki komfort że możesz wgrywać gry bezpośrednio z kompa na kartę i odpalać je, żadnych podkładek, chipów i innego badziewia   . Gry pobierasz z internetu i wgrywasz
. Gry pobierasz z internetu i wgrywasz 

maciej95r napisał(a):aa... czyli na plytke nagrac nie mozna

maciej95r napisał(a):bo boje sie ze uszkodze konsole ... przerabiając tego biosa Sad
 [przynajmniej teoretycznie]
  [przynajmniej teoretycznie]

keks_ik napisał(a):ale po co nagrywać Rolling Eyes
przerabiales to ??keks_ik napisał(a):w sumie można by było zrobić backup'a przed flexem a jak coś pójdzie nie tak to wgrać tą kopie danych Wink [przynajmniej teoretycznie]

maciej95r napisał(a):aa... czyli na plytke nagrac nie mozna

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości