Na początku, wogóle nie chciał mi się włączyć komp po włożeniu nowej kości, w końcu, po kilku 'przebiorach' czyli próbach różnej kombinacji Ramu w różne sloty wyszło mi tak jak napisałem u góry- czyli nowy ram 512 i stary ram 256(good ram). Komp się wreszcie włączył, aby zresetować się, pojawiło się to śmieszne okienko co robi Windows zawsze na początku przed startem po błędach. Okazało się, że mam ogrom błędów na dysku D i C. Skończył się skan, włączył się komp, pojawiło się, że nastąpiły zmiany w rejestrze, znów samoistny restart kompa. Włączyłem,pojawiło się, że system odzyskał sprawność po poważnym błędzie. podłączyłem się do neta, odpalam gg, wszystko działa, włączam firefoxa, pojawia się okienko o błędze, odpalam jeszcze ram, znów samoistny restart. Odpalam jeszcze raz, włączam skan Avast, podłączam się do neta, znów restart. Błagam was o pomoc. Nie wiem, czy to jest wina nowej pamięci, czy wina systemu.
Powiem tylko, żę pamięć kupiłem na allegro, jako nową. System ją widzi, bo sprawdzałem w Panelu Sterowania.
Jakby ktoś się pytał jakim cudem piszę, to siedzę przed laptopem matki.
Wspomnę jeszcze, że rano robiłem skan systemu Ewido Micro, no i oczywiście przed wymianą Ramu, komputer działał sprawnie.