1.
EPU-4 Energie (czyli maly zielony ludzik lub czsami mam tak jakby samolot w dolnym prawym rogu kolo zegara)i mam to ustawione na auto i przedewszystkim do czego to sluzy i poco wogole to sie wlancza z systemem.
2.
HYDRAVISION w karcie radeon 4870 512 mb hd ddr 5 co to jest za opcja i jeszcze komunikaty systemowe (mam tam pare i pisze tak rekordy błedow - aplikacja itd.)i czy sie tym mam przejowac czy to zostawic .
3.
Przedtem nie mialem problemow z grami i wiem ze trzeba sciagnac nowsze stery do karty ATI i teraz kiedy wchodze na ta stronke to jestesm troche zagubiony i prsze o padanie bezposrednich linkow do sterownkow do podanej wczesniej karty graficznej
4.
Teraz ma bardzo irytujacy problem z powodu ze mam plyte glowna ASUS P5Q SE\R i mam stare dyski twarde i niby mi przeslali ta seroka tasme do tych starych ale zupelnie nie moge \ nie wiem gdzie to podlaczyc ta szeroka tasme (wogle patrzylem z kazdego winkla i nawet na obrazkach w necie ale nie znalazlem gniazda do wlozenia tej szerokiej tasmy co podchodzi do moich starych dyskow , a nowy ktory mam zamontowany to jest wogole zupelnie inaczej podpiety i zulelnie inna ma tasme (chudy pasek z calkowicie inna koncowka)
5.
Czasami jak gram w jakies wymagajece gry to wentyrator chyba karty graficznej tak jakby szybciej sie krecil i wiecej chuczy i martwie sie jak np. bede tak gral w taka gre z 3 godz lub nawet 5 godz. to moze sie spalic u karty graficznej (tez czasami sie tylko na chwile wlancza (czyli przyspiesza) podczas mniej wymagajacych gier lub wogole nie chuczy)
6.
Mam 4 g ramu i teraz mam windowsa xp 32 -bit (jak wiem to ten windows obsluguje do 3 G Ramu)a teraz trzeba bedzie zainstalowac wersje z 64-bitami i czym sie to rozni i co to daje jezeli zainstaluje windowsa xp 64 -bit
Dodano 22.01.2009 14:06:38:
I jeszcze jedon ta karta co ja posiadam obsluguje format D10X a nie moge wlaczyc ani assasin creeda ani lost platen.
Dodano 22.01.2009 14:07:24:
Oczywiscie w D9X chodzi wszystko na maxa bez jakich kolwiek wad.