przez qrio95 09 Lip 2012, 12:35
Dodano Dzisiaj, 20:15:Dobra zdecydowałem się na tą
Aerocool PGS Strike-X ONE lub tą obudowe
Aerocool PGS Vs-3 tylko czy te moje podzespoły tam się zmieszczą oraz czy jak na zdj pokazane że obudowy sa podświetlana to jest tak w realu czy tylko tak na zdj bo nie wiem jak to działa.

Dowiedziałem się od kolegi że aby ten wentylator świecił to muszę mieć jakiś zasilacz mały do i teraz tak mam wybór zasilacz z wejściem pod zasilacz od kompa ( ale to raczej odpadnie bo to zabiera troche mocy z zasilacza od kompa) to zaproponował mi zasilacz z wejściem do gniazdka , jak można proszę podać mi nazwę takiego zasilacza bo moim zdaniem zasilacz z wejściem do gniazdka będzie lepszy niż to pierwsze rozwiązanie. Oraz mogę też wziąć od kolegi zasilacz co do płyty głównej się wtyka ale to już nie wiem więc zapytam was oto które rozwiązanie najlepsze. Aha i jeszcze jedno jak widać na tych obudowach też podświetlenie z przodu to do tego trzbe też osobny zasilacz czy tylko ten jeden starczy. Z góry thx za pomoc.
Ostatnio edytowany przez
Mikou@j, 09 Lip 2012, 21:59, edytowano w sumie 1 raz
Powód: Mam dobry humor, więc poprawie za ciebie linki. Następnym razem jednak wywale cały temat do kosza. Ile razy można prosić?
Bądźmy Wyrozumiali Dla Innych Osób.. A Oni Będą Dla Nas...