Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
noscript do firefox • programosy.pl

• Ogłoszenie:

noscript do firefox

Wszystko na temat programów: skąd pobrać, instalacja, użytkowanie, problemy, poszukiwane programy.

NoScript do FireFox

Postprzez mocuk 27 Mar 2006, 21:23

reklama
Mam FireFoxa i nie wiem czy instalować NoScript. Jak go wcześniej miałem to wiele stron nie chciało mi poprawnie chodzić. Na przykład gdy otwierałem strone Megaupload to niechciało mi ściągać. Poza tym nie chodziła mi poczta na wp.pl. Powiedzcie co mam robić, chodzi mi żebym miał jak najlepsze bezpieczeństwo ale żebym też mogł normalnie serfować po internecie.
Awatar użytkownika
mocuk
~user

Dołączenie: 14 Sie 2005, 15:07
Miejscowość: Jasło

Postprzez stary* 27 Mar 2006, 22:06

to strony ktore są wg Ciebie bezpieczne odblokowywujesz :wink: :wink: Ta wtyczka jest bardzo potrzebna...z nią nie musisz obawiać się nowych exploitow (jeszcze niewykrytych) oraz skrypty VBS, JS oraz blokuje niewykryte jeszcze luki w FF...więc jak widzisz jest potrzebna :wink: :wink: :wink:
mocuk napisał(a):Megaupload to niechciało mi ściągać

na Rapidshare te ż nie...musisz tam odblokować skrypt :wink: :wink:
Awatar użytkownika
stary*
~user

Dołączenie: 15 Kwi 2005, 12:40
Miejscowość: Ruda Śląska
Pochwały: 145

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 48 gości