Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 noscript do firefox • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Karaoke • Stardock DeskScapes • Vivaldi Portable • Vivaldi • Axence nVision Pro • Trellix Stinger • Chromium • Kaspersky Rescue Disk • Vim
Mam FireFoxa i nie wiem czy instalować NoScript. Jak go wcześniej miałem to wiele stron nie chciało mi poprawnie chodzić. Na przykład gdy otwierałem strone Megaupload to niechciało mi ściągać. Poza tym nie chodziła mi poczta na wp.pl. Powiedzcie co mam robić, chodzi mi żebym miał jak najlepsze bezpieczeństwo ale żebym też mogł normalnie serfować po internecie.
to strony ktore są wg Ciebie bezpieczne odblokowywujesz Ta wtyczka jest bardzo potrzebna...z nią nie musisz obawiać się nowych exploitow (jeszcze niewykrytych) oraz skrypty VBS, JS oraz blokuje niewykryte jeszcze luki w FF...więc jak widzisz jest potrzebna
mocuk napisał(a):Megaupload to niechciało mi ściągać
na Rapidshare te ż nie...musisz tam odblokować skrypt