Autor postu otrzymał pochwałę
RdkBiernas napisał(a):Jest opcja wrzucenie obrazu dysku na świeżo sformatownay dysk C ???

basc napisał(a): z dyskietki startowej windowsa 98 Na komp,.mam Xp

czemu ?
 czemu ?

acid napisał(a):zrobiłem jej obraz i nagralem na dvd i dograłem tam obraz GHOST`owy

fluid napisał(a):dobra rada
wywal ghosta 10 bo to nieporozumienie (tak samo jak 9)
i z pierwszej strony tego tematu zassaj ghosta 2003 - jak na raize najlepsza wersja tego programu

zawartość part1=zawartości part2
po co tak jest, tylko wprowadza w błąd, że potrzeba ściągać obie części.. i marnować godzinę na darmo..

pawel37 napisał(a):- czy NG2003 ma limit czasowy działania, czy jest to trial czy juz freeware albo cos w tym stylu..?
pawel37 napisał(a):- czy będzie działał (zrobi obraz, a w przyszłości go odtworzy) gdy mam tylko dysk SATA
pawel37 napisał(a): i bawil sie ghostem 2003pawel37 napisał(a):- czy da się może utworzyć "dyskietkę startową" na pendrive?
z tego co mi wiadomo to raczej nie (chociaz moge sie mylic)
nie taki sposob nei jest znanypawel37 napisał(a):aha, jeszcze jedno, jeśli jednak będę potrzebował NG10, to co sie dzieje po 15dniach od zainstalowania? program przestaje wogóle działać - nie robi obrazów i nie odtworzy zrobionego wcześniej?

pawel37 napisał:
i bawil sie ghostem 2003pawel37 napisał(a):- czy da się może utworzyć "dyskietkę startową" na pendrive?
 , bynajmniej mi sie udało ... wystarczy przekopiowac pliki z dyskietki i odpowiednio z bootowac z Biosu
 , bynajmniej mi sie udało ... wystarczy przekopiowac pliki z dyskietki i odpowiednio z bootowac z Biosu

pawel37 napisał(a):zawartość part1=zawartości part2
po co tak jest, tylko wprowadza w błąd, że potrzeba ściągać obie części.. i marnować godzinę na darmo..fluid napisał(a):hmmm a tego to juz ci nei powiem bo nie ja wrzucalem te pliki na serwer
ale skoro sa dwa party to na pewno jakis cel w tym byl

pawel37 napisał(a):- czy NG2003 ma limit czasowy działania, czy jest to trial czy juz freeware albo cos w tym stylu..?fluid napisał(a):nie bedzie mial
to jest wersja retail

pawel37 napisał(a):- czy będzie działał (zrobi obraz, a w przyszłości go odtworzy) gdy mam tylko dysk SATAfluid napisał(a):hmmm tego nie wiem bo nei posiadam dyskow sata tylko ata
[...]
z tego co mi wiadomo to raczej nie (chociaz moge sie mylic)
nie taki sposob nei jest znany
[...]
prawdopodobnie nie bedziesz mogl za jego pomoca robic ani przywracac obrazow
na pewno pliki z obrazami ktore bedziesz mial na hdd nie zostana skasowane

pawel37 napisał(a):ale może da się przynajmniej odtworzyć zrobiony wczesniej obraz?Tom@szek napisał(a):Jeśli utworzysz dyskietkę startową ( nie wiem czy NG10 ma tą opcję) to możesz śmiało tworzyć i przywracać obrazy.

Tom@szek napisał(a):acid napisał:
i odpowiednio z bootowac z Biosu
To pokaż mi w bios-ie miejsce ustawienia bootowania z USB Question
pawel37 napisał(a):chyba, że chodzi Ci o to, iż mozna taką "dyskietkę" utworzyć na płycie cd. na jednej płycie (cd) "dyskietka", a na drugiej (dvd) obraz.
czy takie coś jest możliwe?
 poproś kogos o obraz dyskietki i wypal w nero jako bootowalna plyte
 poproś kogos o obraz dyskietki i wypal w nero jako bootowalna plyte

smakubaku napisał(a):probuje zrobic na dvd obraz dysku c. zanim program przejdzie do tworzenia obrazu pojawia mi sie blad: unable to find a free mbr slot in the virtual partition dll. this is usually due to there being no free primary partition slots left on the boot disk. ....

oraz czy archiwa masz na innej partycji czy archiwizowałeś na dysk a później wypalono na płyty czy w końcu bezpośredni backup na płyty
 oraz czy archiwa masz na innej partycji czy archiwizowałeś na dysk a później wypalono na płyty czy w końcu bezpośredni backup na płyty  

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości