Posiadam laptopa (Asus 4000), który oprócz dysków C: i D: posiada ukrytą 2-gigabajtową partycje RECOVERY, na której zapisane są podstawowe sterowniki oraz system. Do laptopa dołączona jest płyta CD z dokładnym opisem HOW TO, na wypadek gdy sie cos zespuje! Dane zapisane na RECOVERY, uruchamiane za pomoca CD, zapisują cały system i sterowniki na dysku C: do stanu takiego z jakim wyjeżdżają z fabryki, czyli system i sterowniki. Wszystko by było OK, ale człowiek bywa leniwy i by chciał ominąć także długotrwały proces ponownej konfiguracji oraz instalowania wszystkich aplikacji dodatkowych (office, antywirus, firewall, ... , ... , itd.) Nigdy wcześniej nie robiłem obrazu dysku lub partycji (do teraz nie wiem jaka jest różnica między obrazem dysku, a obrazem partycji) i chciałbym zapytać, czy wykonalne jest aby najpierw odzyskać system z oryginalnie dołączonych płyt CD oraz partycji RECOVERY, a później odzyskać jeszcze cały obraz dysku lub partycji C: z programami i aplikacjami... Czy nie będzie się to gryzło? Nadmienię, że nie chcę kasować, ani ingerować w tę ukrytą partycję RECOVERY, bo nigdy nie wiadomo co się przytrafi. Z góry dziękuję za pomoc