bob19 napisał(a):...Ponoc cos zalezy od dziurki w tej antenie tak zwanej polaryzacji....
bob19 napisał(a):nie wiem czy o to dokladnie chodzi bo w tych sprawach jestem laikiem ale podlaczylem karte bezprzewodowa N USB TL-WN722N internet jest z netii a na antenie niema tej karteczki i nie wiem jaki to model
Dodano Dzisiaj, 12:02:
nie wiem czy o to dokladnie chodzi bo w tych sprawach jestem laikiem ale podlaczylem karte bezprzewodowa N USB TL-WN722N internet jest z netii a na antenie niema tej karteczki i nie wiem jaki to model
bladi1492 napisał(a):1. jeżeli masz tą antenę kierunkową to zobacz czy w dobrą stronę jest ustawiona.
bladi1492 napisał(a):2.Access pointa (czyli sąsiada skąd bierzesz neta ) a twoim domem nie ma żadnego drzewa /słupa ?Nie ma zagrożenia sygnału
bob19 napisał(a):...i miedzy nami rosna dwa wysokie drzewa ale wizualnie anteny raczej sa pomiedzy nimi,...:
bob19 napisał(a):A w tym przypadku wysokosc ma jakies znaczenie?
bob19 napisał(a):Ta aplikacja ktora sciagnalem jest Twoim zdaniem dobra?
bob19 napisał(a):...wyniki mam takie:predkosc pobierania 3 278kb/s i predkosc przekazywania okolo:697kb/s...
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości