Dziś rano Subntel Firewall sygnalizował mi co sekunde że coś próbuje zmodyfikować plik svchost, uznałem że to błąd programu i próbowałem go odinstalowac jednak w połowie deinstalacji nie chciało iść dalej więc zresetowałem komputer i od tej pory nie mogę go włączyć, załącza się pokazuje bios i nagle czarny ekran bez niczego, chciałem naprawić przez konsolę więc wsadzam płytkę ustawiam bootowanie z CD i to samo wyskakuje "Kliknij dowolny klawisz aby uruchomic system z plyty cd" potem na chwile dosłownie sekunde pokazuje się komunikat że system sprawdza ustawienia komputera i znów czarny ekran, i mogę czekać i czekać i nic się nie dzieje. Proszę pomóżcie mi bo mam ważne informacje na komputerze
System: Windows XP Service Pack 3
Czytałem tutaj: nie-moge-uruchomic-komputera-poradnik-pierwszej-pomocy-vt124113.html ale jak napisałem wyżej nie mogę płyty nawet odpalić bo też pojawia sięc zarny ekran
Dodano Dzisiaj, 15:22:
nikt mi nie pomogl wiec musialem poradzic sobie sam domowymi metodami, najpierw wsadziłem płytkę cdlinux i sprawdziłem co się stało, okazało się że ta aplikacja co na windowsie odpaliłem wywaliła mi 3 foldery: Program Files, WINDOWS, Documents and Setings
Następnie sformatowałem dysk przy użyciu linuxa i dopiero po tej operacji zaczeła działać płyta Windowsa, niestety straciłem ważne informacje, to co udało mi się to za pomocą linuxa zrzuciłem sobie na pendriva niestety to tylko połowa była