Miałem kłopoty z oczyszczeniem dysku C z nie potrzebnych "śmieci" by zwolnić troche miejsca na dysku.
Jednak gdy wszedłem w mój komputer -> dysk c właściwości - > oczyszczanie dysku to uruchomiło się okno z oczyszczaniem dysku gdzie wybrałem zakładke Więcej opcji i tam z trzech metod wybrałem dwie: Składniki systemu Windows dałem oczyść, a następnie Przywracanie systemu Windows i kliknąlem oczyść.
Gdy już skończyło mi oczyszczać dysk z tej ostatniej metody to wtedy komputer mi się całkowicie wyłączył i zgasł mi monitor.
Próbowałem uruchomić komputer ponownie, ale jednak komputer się włącza natomiast nie włącza mi się monitor.
Monitor jest podpięty do komputera z tyłu tej "dużej paki" i podczas uruchamiania komputer się włącza i coś tan ładuje ale monitor się nie włącza i tylko dioda przy monitorze miga. Wygląda tak, jakby był w stanie uśpienia. Nie wiem czemu, ale przez to nie moge teraz korzystać z mojego komputera

Czy jakiś plik się wykasował odpowiedzialny za rozruch windowsa z ekranem monitora ? - niewiem.
Przez to, że monitor się nie włącza nie moge teraz nic robić na komputerze.
A dioda przy monitorze nigdy mi nie migała, tylko świeciła się światłem ciągłym i wtedy monitor się włączał i komputer chodził dobrze. A teraz mi miga, niewiem czemu. Bardzo prosze o pomoc w tej sprawie.
Może da się mój komputer jakoś uruchomić ?