mroofek napisał(a):Czuje w kościach, że z NETIĄ moga być większe jaja niz w tp
Wszędzie miałbyś "jaja" gdyby zwaliło ci sie na głowe..
precel napisał(a):ponad 20 tys
..osób

mroofek napisał(a):Czuje w kościach, że z NETIĄ moga być większe jaja niz w tp
precel napisał(a):ponad 20 tys
Lukesh napisał(a):Ciekaw jestem ile osob zrezygnowalo teraz z neo
I mam pytanie czy mnie obejmuje ta promocja?
precel napisał(a):Cytat:
I mam pytanie czy mnie obejmuje ta promocja?
na pewno
jedeyne co moge zapewnic to ze drozej nie bedzie Wink
Buszinio napisał(a):Macie dalej neo ?
Buszinio napisał(a):Wiecie może co się dzieje ??
guma166 napisał(a):Numer zostanie ten sam?
Buszinio napisał(a):Macie dalej neo ?? Wiecie może co się dzieje ??
Pan W. napisał(a):guma166 napisał:
Numer zostanie ten sam?
A czemu ma się zmienić Question
Lukesh napisał(a): bo jak Cie odetna to na jakis czas zostaniesz na lodzie j
adi123 napisał(a):To ty masz juz netie
Netia poinformowała, że 31 stycznia zawarła umowę inwestycyjną, która przewiduje przystąpienie do P4 nowego wspólnika, cypryjskiej firmy Tollerton Investments Limited. Tollerton obejmie 22% udziałów w podwyższonym kapitale zakładowym P4 w zamian za udziały spółki Germanos Polska i jej dwóch spółek zależnych Telecommunication Center Mobile oraz Mobile Phone Telecom (spółki dystrybutorskie), które zostaną wniesione do P4 na pokrycie nowych udziałów objętych przez Tollerton.
W wyniku umowy Netia oraz P4 uzyskały dostęp do sieci dystrybucyjnej obejmującej ponad 225 punktów sprzedaży bezpośredniej oraz ciągłą możliwość korzystania z nazwy handlowej Germanos.
Pragniemy poinformować, że w związku z procesem przełączania usługi stałego dostępu do Internetu z TP SA do Netii, u Klientów, którzy skorzystali z oferty "Internet dla Klientów TP" przed 14 lutego 2007 r., może wystąpić kilkudniowe opóźnienie w uruchomieniu usługi. Klientom, u których wystąpi opóźnienie, jako rekompensatę Netia przyzna dodatkowy rabat w wysokości 90% abonamentu za jeden miesiąc.
Buszinio napisał(a):A ja jeszcze na neo...
Reveler napisał(a):Ostatnie dwa dni nie miałem neta bo mnie odłaczyli
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości