striker0 napisał(a):Witam mam problem z neostradą. Dokładnie chodzi o predkość ściągania np. emule średnio 2kB/s net 5KB/s torrent 5KB/s. Dodam że posiadam neo 512 a z tego co sie dowiadywałem na opcji 256 znajomi osiągają wyższe prędkości. Dlaczego?
striker0 napisał(a):emule
http://forum.programosy.pl/emule-gtproblemy-i-konfiguracja-vt17950.html
striker0 napisał(a):torrent
striker0 napisał(a):np. emule średnio 2kB/s net 5KB/s torrent 5KB/s.
striker0 napisał(a):mam 2 gniazda w domu i do telefonu mam zalozony a do neo nie
samsung70 napisał(a):a limitu czasem jzu nie przekroczyłes
kajtekjr napisał(a):Ja przekroczyłem i co? i nic z ftp z swteam sciagam z predkoscia od 40 do 60kB/s czsami spadnie troche nizej.. Co jest w tym dziwnego.. a no to jest ze gorzej jest z przegladaniem stron www, czasami fotka.pl laduje mi sie 15 minut.. tak samo z forum.. dodam ze mam neo 512 i sorrki za of topic..
striker0 napisał(a):mam 2 gniazda w domu i do telefonu mam zalozony a do neo nie
Rufus napisał(a):Może licznik niedziała... Ja tez przekroczyłem limit o kilkaset mb i jeszcze mi dl nie ucieli...
Rufus napisał(a):no przecież napisałem że licznik im się popsuł
kajtekjr napisał(a):Rufus jak sie zepsuł Question jak codziennie dolicza do licznika Question
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość