Palmtop, iPod, Smartphone, Zwykły Telefon z Wi-Fi?
Wiem że większość urządzeń posiada Windows Mobile, ale czy dzięki temu jest lepiej łączyć się z Wi-Fi, czy może zwykły telefon posiadający Wi-Fi byłby dobrym rozwiązaniem?
miki87 napisał(a):Co waszym zdaniem byłoby najlepszym rozwiązaniem?
kajtekjr napisał(a):Raczej zwracałbym uwagę na wielkość wyświetlacza,
Robert napisał(a):Robert napisał(a):potrzebna ci obsługa flasha?
mi np WM nie przypadł do gustu. Jeśli chcesz flasha to opdada iPoda.miki87 napisał(a):się czy lepiej mieć urządzenie z windows mobile czy nie.
kajtekjr napisał(a):Otwarcie więcej niż 2 kart w Operze 8.65 kończy się komunikatem 'Out of memory'Nie wspominając że z opery 9 nie da sie komfortowo korzystać
miki87 napisał(a):Szczerze powiedziawszy na początku myślałem o nawigacji, którą używałbym jako przenośny komputerek w domu i w szkole
Xfire napisał(a):to ciekawe, bo ja mam opere mobile 9.5 Beta i normalnie mi śmigają 3 karty na operze równocześnie przy 64MB ramu
Robert napisał(a):Teraz pozostaje wybór: telefon vs palmptop
Podaj też swój budżet na urządzenie.
Jednak np ja mam iPoda i brak flasha nie przeszkadza mi. Nie ma reklam, nie ma tez gier i animacji niestety. W użytkowaniu jest super, bateria też niczego sobie. Poczytaj test iPoda i jeszcze przemyśl to czy flash jest ci niezbędny.
miki87 napisał(a):Mógłby ktoś napisać zalety i wady
miki87 napisał(a):Poza tym ostatnio doszedłem tez do wniosku że fajnie byłoby mieć coś z klawiaturą QWERTY
miki87 napisał(a):Poza tym ostatnio doszedłem tez do wniosku że fajnie byłoby mieć coś z klawiaturą QWERTY, a to o ile się nie mylę mają tylko telefony, tak?
kajtekjr napisał(a):Zakładając pułap cenowy na 600 zł to z PDA sensownie (moim zdaniem) prezentują się dwa modele:
kajtekjr napisał(a):HTC Dream (w PL znany raczej jako ERA G1) - QWERTY, 528 MHz, 192 MB ram, Android
Robert napisał(a):toshiba g900 jeszcze może być.
miki87 napisał(a):HTC SPV M3000
miki87 napisał(a):HTC SPV E650
miki87 napisał(a):Palmtopy-Wystarczy kupić i używać, czy może trzeba coś jeszcze odblokować?
miki87 napisał(a):Smartphony- mało wiem na ich temat. czy bez karty sim da się je obsługiwać? i czy mają jakieś blokady czy trzeba je aktywować, bo gdzieś widziałem w opisie HTC Hero,
kajtekjr napisał(a):HTC TyTN II - QWERTY, 400MHz, 128MB ram i tysiące modyfikacji Windows'a Mobile (nawet możliwość instalacji WM6.5)
miki87 napisał(a):kajtekjr napisałeś że kupiłeś z drugiej ręki, a można wiedzieć ile zapłaciłeś?:)
miki87 napisał(a):HTC M3000 (niestety 64MB ale podoba mi się )
HTC E650 (niestety 64MB ale ten model podoba mi się najbardziej.)
miki87 napisał(a):Model HTC E650 oraz ASUS P750 najbardziej trafiają w mój gust. I myślę że wybiorę któryś z tych modeli, tylko który?
miki87 napisał(a):Kurcze nieco zniszczony ten twój ASUS:)
miki87 napisał(a):A jak sprzedaż to masz już coś na oku nowego?
Powróć do GSM - Telefonia komórkowa
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości