przez KordiEJ 13 Lip 2011, 20:45
Zaczne od tego ze do 50 zl dobrej myszki do gier nie dostaniesz co najwyzej cienką i to nawet nie gamingowa z 800-1000DPI ja tam mam taka za 50 zl i juz mnie zaczyna wnerwiac bo sa malo czule i w jakichs strzelankach zanim sie obrocisz wokol wlasnej osi to juz cie zabija... wiec to wedlug mnie nie ma sensu

Za to do 50 zl dostaneisz klawiaturke MIcrosoftu sam ja mam i jestem bardzo zadowolony

Co do myszki wygodnej i dobrze czulej to osobiscie bralym tylko i wylacznie ta jest naprawde swietna ludzie maja ja po 6 lat i nei maja z nia problemow nie zawodna i do tego bardzo wygodna jedyny mankament to kabel... ale ja akurat wole z kablem bo kupowanie co miesiac (przy moim siedzeniu prawie 16 godzin dziennie na komputerze) nowych bateria doprowadza mnie do szalu

o to myszka
Logitech MX518 Gaming-Grade Optical Mouse pozdrawiam i mam nadziejej ze pomoglem
Autor postu otrzymał pochwałę
ASUS M4A88T/USB3 | AMD Phenom II x4 955 BE 3.2GHz | Kingston 4 Gb 1333MHz | MSI Radeon HD 6850 1GB DDR5 256bit Cyclone Power Edition | Maxtor 320 GB | Chieftec (CTG-500-80P) 500W | LG SuperMulti DVD+/-RW GH22NS50 bulk black | SilentiumPC Brutus | Windows 7 Ultimate x64