Zna ktoś sposób na to ??
DROPKICK napisał(a):uż kiedyś zmieniałem. Ale strasznie długo na nich strony mi się ładują. A jak są jakieś zdjęcia na stronie to dopiero mam czekania. A poza tym nie wiem dla czego nie moge na innych przeglądarkach logować sie na forum
DROPKICK napisał(a):Wcześniej jak wpisywałem adres to nie musiałem podawać www., wystarczyło wpisać tylko resztę adresu i strona sie ładowała. Teraz jak wpisuje adres bez www. to otwiera mi się wyszukiwarka stron wirtualnej polski.
Zna ktoś sposób na to ??
DROPKICK napisał(a):A poza tym nie wiem dla czego nie moge na innych przeglądarkach logować sie na forum.
tymonn napisał(a):zassaj nowsza wersje aplikacji neostrady
precel napisał(a):bron boze zadnych gowwnianych aplikacji neostrady tylko i wylacznie
AutoConnect
kajtekjr napisał(a):precel napisał(a):bron boze zadnych gowwnianych aplikacji neostrady tylko i wylacznie
AutoConnect
precel ma racje.. bron Boze.. Juz co nieco wiem.. na temat neostrady(precel wie o czym mówie
)
BTW. Odinstaluj badziewna aplikacje Neostrada TP.. Zainstaluj stery do swojego modemu bez aplikacji Neostrada.. skonfiguruj polaczenie recznie i do tego Auto Connect i miodzio..
Wracajac do sedna tematu.. Ja mam jako przegladarke Mozille zwykła nie jakies fire fixy czy cos tam i nie musze wpisywac www
zetor napisał(a):Spowodowane jest to "trojanem" ktory zawiera aplikacja Neostrada TP
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 33 gości