przez reckomar 13 Cze 2006, 01:45
Zika napisał(a):Program to Mp3 cutter joiner
Sprawdziłem... ten program nie ma nawet formatu amr,więc to nie jego wina.Twój telefon obsługuje formaty MP3/AAC/M4A i nawet nie ma amr,więc też jest niewinny. Mam pytako.. wysyłasz dzwonki ze strony,czy mms z innego telefonu.. hmm.. raczej ze strony tak? no więc w tym może być problem.. np darmowe dźwięki tam zawarte są w formacie amr ... więc jakie tytuły mają wiadomości przez ciebie otrzymane?,może są to dźwięki ze strony,albo strona obsługuje tylko amr... hmm?.Sprawdziłem to u siebie i do mnie dochodzi mms ale bez mp3... z textem
- Kod: Zaznacz wszystko
Uszkodzona część audio/mpeg; name=Track__1_1.mp3 została usunięta z wiadomości.
,czyli może to strona coś miesza?.Tak się rozpisałem,a nawet nie wiem ,czy wysyłasz ze strony

. Możliwe więc ,że w miarę możliwości trzeba będzie zaopatrzyć się w port irda ,lub kabelek do kompa. Ale może ktoś inny wie o co chodzi dokładnie? ... zobaczymy ...
Autor postu otrzymał pochwałę
Zasiejesz myśl, zbierzesz działanie. Działanie zaowocuje nawykiem, a ten da plon w postaci charakteru. Charakter jest ziarnem,...z którego wykiełkuje twoje
przeznaczenie... życie jest po to żeby się nim cieszyć! KUR** ZA WSZELKĄ CENĘ! I PAMIĘTAJ !,że obok chwil, które można przeżyć się nie przebiega!!!