anded napisał(a):iRiver w tym wybieraj

czytałem recencje tego iRiver'a i mi sie podoba...
 czytałem recencje tego iRiver'a i mi sie podoba...  Niech ktos jeszce poczyta i powie co sadzi:
 Niech ktos jeszce poczyta i powie co sadzi:
 http://forum.mp3store.pl/lofiversion/index.php?t17425.html
 http://forum.mp3store.pl/lofiversion/index.php?t17425.html

kajtekjr napisał(a):X20 => plus: duzy wyswietlacz, mozliwosc rozbudowania pamieci i wymienny akumulatorek ale nie wiem jak z dzwiekiem

Więc warto i w to zainwestować pare grosze bo potem czytamy bzdetne opinie.
 Więc warto i w to zainwestować pare grosze bo potem czytamy bzdetne opinie. j23 napisał(a):nie - testowalismy samsunga, ipoda, creative'a i irivera na sluchawkach sennheiser cx300 - samsung i ipod extra - creative mniej dynamiki a iriver - wrzuccie to do rivera - serio

anded napisał(a):jedne słuchawki współpracują z jednymi odtwarzaczami a drugie z drugimi, proste.

j23 napisał(a):to nie ma znaczenia

czyli wszystko zalezy od playera a nie sluchawek - poparles moje argumenty w tym momencie
 czyli wszystko zalezy od playera a nie sluchawek - poparles moje argumenty w tym momencie 

j23 napisał(a):testowalismy samsunga, ipoda, creative'a i irivera na sluchawkach sennheiser cx300
anded napisał(a):to tak jak byś jeden zestaw kolumn testował na różnych wzmacniaczach
 Rózna impedancja i moc równa się różne parametru dżwięku i głośnosć.
 Rózna impedancja i moc równa się różne parametru dżwięku i głośnosć.  a jak by się dostały opiłki metalu hehehe.... doświadczenie
 a jak by się dostały opiłki metalu hehehe.... doświadczenie 

Bo to nic nie wnosi do do rozwarzania a ja nadal nie wiem co wybrac
 Bo to nic nie wnosi do do rozwarzania a ja nadal nie wiem co wybrac 

chociaż to niedużo
  chociaż to niedużo
 ale doskonały do filmów
 ale doskonały do filmów 

i chinskie (?) wynalazki nie wchodza w gre... zreszta jak cos jest do wszytskiego (robienie zdjec, odtwarzanie muzyki, itd.) to znaczy ze jest do d.....
 i chinskie (?) wynalazki nie wchodza w gre... zreszta jak cos jest do wszytskiego (robienie zdjec, odtwarzanie muzyki, itd.) to znaczy ze jest do d.....   

prog napisał(a):kajtekjr, jak ta twoja siostra aż tak bardzo musi mieć dobrą jakość

prog napisał(a):jednocześnie kocha szpanować firmą to niech bierze iPoda
 Wiecie to jest niby dla niej... ale i tak ja bede z tego korzystal najczesciej...
 Wiecie to jest niby dla niej... ale i tak ja bede z tego korzystal najczesciej...  
 Jego bardzo duza zaleta jest mozliwosc rozszerzenia pamieci i ten duzy wyswietlacz QVGA
 Jego bardzo duza zaleta jest mozliwosc rozszerzenia pamieci i ten duzy wyswietlacz QVGA  Potrzebuje jeszcze jakies osoby (oprócz j23) ktora mi powie cos na temat dzwieku z tego urzadząka
 Potrzebuje jeszcze jakies osoby (oprócz j23) ktora mi powie cos na temat dzwieku z tego urzadząka 

prog napisał(a):Tego ipoda znalazłem najtaniej za prawie 6 stów:
http://multimediabox.pl/index.html?strona=produkt&p=354

Powróć do Modernizacje, zakup sprzętu komputerowego i RTV
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 16 gości