PZDR
Duży21 napisał(a):gry java maja rozszerzenie .JAR sprubuj rozpakowac te RAR'y czy nie ma wnich podplikow o koncowkach .jar ;]
Duży21 napisał(a):gry java maja rozszerzenie .JAR sprubuj rozpakowac te RAR'y czy nie ma wnich podplikow o koncowkach .jar ;]
fluid napisał(a):jak masz dawac takie rady to lepiej nic nie pisz
fluid napisał(a):do wgrywania javy musisz miec kabel
fluid napisał(a):heeheheh nie wgrasz apletu javy przez BT![]()
do wgrywania javy musisz miec kabel i program MIDWAY 2.8 (bez problemu znajdziesz go na google)
i oczywiscie zeby ci midway wykryl telefon to musisz miec zainstalowane w systemie sterowniki do modemu w telefonie (program mobile phone tools)
rastaD napisał(a):to ty dobry jesteś ja wgrywam normalnie jave do L6 mam sam plik .jar podłanczam BT do kompa bez zadnych programów i wysyłam ten plik do koma automatycznie wszystko wgrywa bez zadnego bawienia sie programami ludzie sami sobie stwarzacie problemy
Bluetooth nie działa bez aplikacji - PRZYNAJMNIEJ MI
rastaD napisał(a):ja wgrywam normalnie jave do L6
No jasne jakiś cud????
napster napisał(a):No dzisiaj mój kumepl co ma k700i, powiedział że normalnie wgrywa gry JAVA.... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
rastaD napisał(a):to ty dobry jesteś Razz ja wgrywam normalnie jave do L6 Very Happy mam sam plik .jar podłanczam BT do kompa bez zadnych programów i wysyłam ten plik do koma automatycznie wszystko wgrywa bez zadnego bawienia sie programami Razz ludzie sami sobie stwarzacie problemy Razz
rastaD napisał(a):to ty dobry jesteś Razz ja wgrywam normalnie jave do L6 Very Happy mam sam plik .jar podłanczam BT do kompa bez zadnych programów i wysyłam ten plik do koma automatycznie wszystko wgrywa bez zadnego bawienia sie programami Razz ludzie sami sobie stwarzacie problemy Razz
rastaD napisał(a):jak macie BT za 10 zł to sie nie dziwcie
rastaD napisał(a):cieniasy
rastaD napisał(a):Zmuszacie mnie do tego zebym zrobił instrukcje wraz ze zdjęciami
rastaD napisał(a):jak macie BT za 10 zł to sie nie dziwcie
DiBo napisał(a):Wedlug mnie cena ile dalismy za BT tu nie gra roli...
Znaczy sie cena idzie z para z jakoscia tzn sa rozne BT z roznimi przepustowosciami ...fluid napisał(a):DiBo napisał(a):Wedlug mnie cena ile dalismy za BT tu nie gra roli...
troceh gra bo a rozne klasy BT im tanszy tym gorszej jakosci (klasa 2 albo 3)
ja mam BT klasy 1 wiec nei jest to wina mojego uradzenia BT ani telefonu
rastaD napisał(a):Zmuszacie mnie do tego zebym zrobił instrukcje wraz ze zdjęciami poczekajcie no pare dni
fluid napisał(a):ja caly czas czekam
Powróć do GSM - Telefonia komórkowa
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości