Pisalem juz na SB ale nie dalo to wiekszego skutku wiec nowy temat zaczynam, wiec:
Monitor LCD nowy po okolo godzinie dzialania zaczal migac, miganie to wyglada tak ze przez moment caly ekran robi sie bialy i migaja pionowe padki jasno szare miga tak z sekunde po czym wszystko wraca do normy lub z prawej strony ekranu mniej wiecej 1/4 jest czarna i na tym migaja pionowe zielone paski i nie tylko. Njaczesciej to wystepuje zaraz po wlaczeniu kompa, robi sie to rowniez podczas wlaczanie windowsa, podczas grania i ogladania filmow rowniez. Co ciekawe jak mam firefoxa na calym ekranie to tego nie ma. Monitor podłaczony kablem DVI, probowalem rowniez kablem RGB, nie mam kabla HDMI i nie moge sprawdzic jakby wtedy bylo, do listy zasilajacej podlaczalem rowniez dwoma roznymi kablami zasilajacymi, i nic nie dalo, jakby ktos wiedzial, jakies rady dal to byloby milo, szkoda mi odsylac sprzetu na ktory tyle czekalem i zanim to zrobie chce zbadac wszystie opcje
PS: zaraz podlacze monitor no innego kompa i sprawdze jak jest
Nie moglem podlaczyc do innego kompa, ale podlaczylem u mnie w pokoju do anteny - monitor ma tuner TV i tez migalo ale jak podlaczylem w innym pokoju do anteny to przez 15 minut oglatania TV bylo dobrze