Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 mod do ukrywania linków w code • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Mozilla Firefox • Beyond Compare • Brave Browser • BurnAware Free • UFS Explorer Professional Recovery • VidMasta • Lucion FileCenter • SoundVolumeView • Sigil
Szukam moda do php (by przemo) do ukrywania linków które są w code dla niezarejestrowanych i niezalogowanych. Wiem że coś takiego jest bo sam kiedyś instalowałem ale nie wiem skąd to ściągnąłem i czy przypadkowo nie zmieniałem moda z hide ale nie jestem pewny
Tak ale to jest tylko do tworzenie własnych znaczników bbcode (nie ukrywa już linków code) oraz do codowania linków jeśli ktoś zapomniał zakodować. Wieć się nie sprzyda ponieważ jeśli mam klilka tysięcy zakodowanych linków code to nie będe zmianił na hide