Witam
Mam laptopa i wbudowany w nim mikrofon. Jest to opcja (mikrofonu) bardzo ważna dla mnie. Wszystko było ok (czysty dźwięk, mikrofon łapał głos z bardzo daleka) do czasu. Dawno nie sprawdzałem jak tam z nagrywaniem ,ale ostatnio po formacie (nie wiem ,czy ma to coś do rzeczy) zauważyłem ,że jak nagrywam ,to potem jak odtwarzam ,to słyszę coś w stylu zakłóceń

Wcześniej tego nie miałem. Bodajże karte mam ESS Maestro. Sterowniki ściągałem ze strony producenta bodajże (bo windows zainstalował swoje, to pomyślałem ,że może przez to). Niewiem ,czy może coś powoduje te zakłócenia? (podpięte mam tylko słuchawki i karte wifi na pcmcia i zasilacz). Czyżby się uszkodził mikrofon w środku? (nie przypominam sobie ,żebym go poniewierał...). Jak ktoś doradzi co to może być ,byłby BARDZO wdzięczny, dołączam plik z Rejestratora dźwięku, jak można usłyszeć są szumy na początku, choć głos na końcu słychać, ale to mnie nie pociesza. Pozdrawiam i czekam na odpowiedź
http://download.yousendit.com/B639A1030C34C6F7
Sprzęt: Athlon 2x3600+ (oc na 2x2,3Ghz), 2x1GB DDR2 DUAL GOOD RAM, 250GB Seagate, GF8600GT 600/1600 Palit Sonic, Abit Kn9 Nforce4, monitor 17', myszka optyczna a4tech opto 429, klawiatura hama.
<<<By Kwic>>>