Witam! Mam problem, z zainstalowaniem sterowników do Manta Webcam with Tripod MM345. Nie udało się automatyczne wyszukiwanie sterownika po podłączeniu kamery do USB. Zainstalowałem zatem sterowniki ze strony manty:http://www.manta.home.pl/poland/en/sterowniki.html. Przez Menadżera Urządzeń nie udaje się znaleźdź tych sterowników ,mimo iż wskazałem właściwy folder. Jeżeli instaluje je z pominięciem menadźera urządzeń to (O ZGROZO) wyskakuje mi na koniec instalacji wiadomość Błąd: DRIVERS (REMOVE). Tworzą mi się dwa skróty VAmcap i Z00MV. Po włączeniu pierwszego pokazuje się : SORRY YOU HAVE NO WIDEO CAPTURE HARDWARE! Te sterowniki nie tylko nie działają ,ale nie da się ich usunąć poprzez panel sterowania! Po naciśnięciu odinstaluj wyskakuje ">SetupDLL\SetupDLL.cpp(409) $7.0.100.1342 WINDOWS XP (7600) BT OTHER 308,47. Kiedy chciałem usunąć ten plik przez pomyłkę nacisnąłem niżej i usunąłem VIA i cośtam dalej. Dźwięk na szczęście działa, ale nie moge przywrócić systemy do momentu zprzed ten przeklętej instalacji sterowników. Pisze że nie może odnaleźdź woluminu, albo coś w tym stylu. Na chwilę obecną to sprawa drugorzędna, gdyż chciałbym przedewszystkim pomocy w kwestii podłączenia kamerki. Proszę odpowiedzieć na mój post, nie kasować go w wypadku jeśli jest źle sformułowany to napisać jakie informacje są potrzebne. Liczę na pomoc bo oszaleje z tymi sterownikami Pozdrawiam!
Dodano Dzisiaj, 13:36:Odpowie mi ktoś w końcu?