Mam problem przy uruchamianiu Mandrive 200 power pack 64 byt, tzn chyba wiem co jest tego przyczyna....aczkolwiek nie wiem jak temu mam zaradzic..gdyz jestem zielony jesli chodzi o linuxa...otóz....w czasie instalacji...w konfiguracji karty graficznej mam do wyboru Radeon ; Radeon (fbdev) ; Radeon(fglrx) ; Radeon 8500 W pierwszym i czwartym przypadku przy testowaniu pojawiaja mi sie paski pionowe, taka tencza, natomiast w dwóch pozostałych przypadkach....monitor mi sie wyłnacza, tnz przechodzi w stan czuwania...i po 12 sekundach sie włancza..i co ciekawe..gdy juz restartuje kompa po instalacji....wybieram z listy linuxa.....zaczyna mi sie wczytywac.....nagle monitor mi sie znów wyłancza....a co ciekawe...po jakims czasie słyszałem muzyczke..podejrzewam ze była to muzyka logowania sie....(muzyka była w przypadku gdy z listy zamiast linuxa wybrałem jakas inna opcje...i pózniej wszytko miałem w trybie tekstowym..całe logowanie sie..i tam jakos przypadkiem wpisałem swój login i hasło...a potem opcje starx....migneły mi jakies dane..i monitor sie wyłaczyl...a ja usłyszałem muzyke), takze mysle..ze to wina sterowników do karty graficznej? i co ja mam teraz zrobic? przypomne, mam ATI Radeon x600 128MB a linux to wersja Mandrive 2006 power pack 64bit Pomózcie?