Słucham sobie muzyki, albo słucham skype i po prostu czasami jak wyłącze i włącze znowu to ie mam głosu. Muszę jeszcze raz uruchomić kompa i wtedy jest OK.. Inaczej się nie da....
Konsument napisał(a):Ja w moim XP'ku w ogóle nie instaluje sterów do karty dzwiękowej. Mam Sound Blaster Live 24 i wszystko działa
Konsument napisał(a):Oczywiście ale ja przy komputerze nie mam (narazie Wink ) głośników 5.1 i mi to wystarczy... chociaż czasami jak głośno słucham to jest bardzo kiepska jakość...
Konsument napisał(a):Co to jest ?
Zestaw niezależnych i darmowych sterowników WDM (Windows Driver Model) dla kart muzycznych wykorzystujących technologię EMU10K1oraz EMU10K2, wyprodukowanych przez firmę Creative Technology Ltd. lub E-mu Systems Inc. Program obsługuje m.in. serię Soundblaster Live!, Audigy/Audigy2 oraz E-mu Audio production Studio (APS). W skład pakietu wchodzą sterowniki systemowe oraz zaawansowany mikser kX Mixer, dzięki któremu łatwo i szybko można uzyskać dostęp do wszystkich najważniejszych parametrów odtwarzania i nagrywania dźwięku. Sterowniki kX Project Audio Driver obsługują m.in. odtwarzanie i nagrywanie Wave, syntezator MIDI, DirectSound 2D, DirectSound 3D, ASIO i GSIF, programowe dekodowanie AC3
Konsument napisał(a):A nie wiesz która wersja jest najnowsza albo najmnie wadliwa itt. ?
Konsument napisał(a):Ale czy to ma jakieś znaczenie, ten numerek ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości