Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

mały z warcraftem iii • programosy.pl

• Ogłoszenie:

mały z warcraftem iii

Informacje oraz porady dla sympatyków wirtualnej rozrywki.
Instalacja, opinie, solucje... Zapraszamy

mały z warcraftem iii

Postprzez Ciechomix 08 Wrz 2006, 14:56

reklama
Otórz mam problem kiedy miałem neo mogłem sobie tworzyć własne gry po zdjęciu firewall a teraz mam jakis gówniany net i niemoge z zdjołem firewall:(
Może ktoś mi pomoże co miał taki problem był podobny temat ale ja niemam neo, więc może ten kolo co od niego mam neta poblokował porty do wara że niemoge tworzyć własnych gier na battle.net
Proszę o szybką odp.
<<Tibia its my life>>:D
Ciechomix
~user

Dołączenie: 13 Kwi 2006, 17:02
Miejscowość: Lubawa

Postprzez omnix 08 Wrz 2006, 15:00

Tak musisz sie z nim skontaktowac...
Asus m4a785td-m Evo / AMD Athlon Phenon X3 720 / RAm 4gb / grafa asus eah4870/1gb
Awatar użytkownika
omnix
~user

Dołączenie: 27 Paź 2005, 15:54

Postprzez Red 08 Wrz 2006, 15:01

Zapewne masz poblokowane porty,niestety.

Autor postu otrzymał pochwałę
Awatar użytkownika
Red
^zasłużony

Dołączenie: 01 Wrz 2005, 10:57
Miejscowość: Piaseczno
Pochwały: 701

Powróć do Gry

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 12 gości