troche zamieszlaem ale mam nadzieje ze rozumiesz

precel napisał(a):jak tworzysz siec przy pomocylive boxa to komputery w sieci maja wewnetrzene ip aby programy p2p dzialaly sprawniej trzeba przekierowac porty i tym samym np w emule dostaje sie hi id zamiast low id przypadku wewnetrzego ip
kajtekjr napisał(a):czyli jak mam 1 kompa to mnie to nie dotyczy..
Asshole napisał(a):A jak jest z zasięgiem tego
Asshole napisał(a):Przez ściany działa
PaG napisał(a):Jesli bedziesz mial podlaczonego liveboxa to dotyczy. On dziala poprostu jak zwykly router
kajtekjr napisał(a):Thomson SpeedTouch 330.
PaG napisał(a):liveboxa
precel napisał(a):bedziesz korzystal z voip
kajtekjr napisał(a):trzeba miec do tego osobny aparat telefoniczny ?
podłączenie do modemu livebox tp aparatu telefonicznego z wybieraniem tonowym
precel napisał(a):podłączenie do modemu livebox tp aparatu telefonicznego z wybieraniem tonowym
a tu masz modele ktore na pewno beda wspolprac
http://www.tp.pl/prt/pl/klienci_ind/internet/internet_w_domu/tel_int_tp?_a=553463
Jarek napisał(a):Treaz jak będizesz chciał ściągać z rapida bez przerwy to będzies zmusiał resetować router... Jak tak to resetuj go z pod panala a nei przyciskiem.
Jarek napisał(a):Bierz go bez zastanowienia. DOstaniesz router a to już jest bajka Smile
Koniec z męczeniem się żeby połączyć sie z netem. Masz go z karty sieciowej, a co za tym idize możęsz a każdej chwili zainstalwoac nawet linuxa i nei martwić się o to czy będizes zmał tam net.
Jarek napisał(a):Bierz go bez zastanowienia. DOstaniesz router a to już jest bajka
kajtekjr napisał(a):Wybór padł... Biore LiveBox'a..
czy uzywajac adaptera WiFi ktory zostal załaczony do LiveBoxa moge sie polaczyc z telegonem SE K700i i przesylac dzwonki itd..?
High Voltage napisał(a):Ale przez bluetooth jak masz w kompie to bez problemu
moge sie polaczyc z telegonem SE K700i i przesylac dzwonki itd..?
na infolinii tp twierdzą że można podłączyć kompa do liveboxa przez bluetooth
czyli jeśli można kompa to telefon chyba też czyli jeśli i komp i telefon będą podłączone do liveboxa o powinno sie jakoś dać zrobić żeby przesyłać pomiędzy nimi pliki za pośrednictwem liveboxa
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 14 gości