kajtekjr napisał(a):I czy jest mi on potrzebny jesli w domu mam jeden komputer... i neo 512.
precel napisał(a):koniec podlaczania kodemu przez usb rj45
kajtekjr napisał(a):Bedzie mi on jeszcze potrzebny..?
W pudełku dostarczonym przez kuriera powinny znaleźć się następujące elementy:
- modem livebox tp Sagem F@st 3202,
- zasilacz,
- adapter USB Wi-Fi,
- kabel telefoniczny RJ-11,
- kabel USB,
- kabel Ethernet RJ-45,
- rozdzielacz sygnału,
- dwa mikrofiltry,
- płyta CD z oprogramowaniem (sterowniki, instrukcja instalacji itp.).
precel napisał(a):- kabel Ethernet RJ-45,
precel napisał(a):ja bym zostawil po przypadku awarii liveboxa nie bedziesz mial neta
PaG napisał(a):A tak wogole to z tego co wiem to to straszny szit jest, wiesza sie jak jest duze obciazenie lacza itp.
kajtekjr napisał(a):Oni mi powiedziel ze zostawia mi stary modem tj. Thomson SpeedTouch 330.
Bedzie mi on jeszcze potrzebny..?
kajtekjr napisał(a):czyli mozna podłaczyc LiveBox'a pod karte sieciowa FastEthernet
precel napisał(a):jasne przeciez napisalem ze rj45 rulezz :p
kajtekjr napisał(a):FastEthernet
kajtekjr napisał(a):FastEthernet
to poczuje jakas roznice
Asshole napisał(a):To Liveboxa można tak po prostu wypożyczyć, czy to jest razem z abonamentem
precel napisał(a):jak zamowisz neo 6 mb to tak
precel napisał(a):http://www.miasik.net/archive/2005/12/livebox/
precel napisał(a):a ja mam 2 gigabitpwe karty sieciowe
kajtekjr napisał(a):Z tego co przeczytałem to nie trzeba kozystac z debilnego oprogramowania TP i cale szczescie..
Asshole napisał(a):To Liveboxa można tak po prostu wypożyczyć, czy to jest razem z abonamentem Question
Bo ja mam dwa kompy to bym sobie W-Fi zrobił...
kajtekjr napisał(a):Gdzie sprawdzic jaka sie ma
Asshole napisał(a):To jak jestem w LAN-ie
precel napisał(a):to nie wazne masz na pewno 100mb karte a neo masz 0.5 mb wiec masz zapas przepustowosc
Asshole napisał(a):Dlaczego teoretycznie Question
Przekierowania portów są bardzo proste do włączenia, więc doprowadzenie programów P2P i innych, wymagających “wyrw” w firewallu do sprawnego i efektywnego działania nie sprawia większego problemu.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 21 gości