No dobra niech pomysle, jesli nawet bede mial problemy to bedzie mozna je jakos rozwiazac, jesli cos mi sie nie bedzie podobalo to spale cala TPSA i tyle ;] mysle ze chociaz warto SPROBOWAC, moze u mnie nie bedzie takich problemow

jesli sie zaczną, napewno napisze tutaj, jesli beda sie powtarzaly oddam LB i poprosze o cos innego, jesli bedzie duuuzy problem to po prostu jakos sie wyjscie znajdzie, ale dzieki za pomoc :p
Dodano 10.04.2009 23:08:01:Dobra, sytuacja przedstawia sie tak, mam juz tego liveboxa, nie jest tak tragicznie gdyby nie to ze to zestawu dali cholernie krotkie kable i wez z tym cos zrob

ale wszystko sie zakupi, musze kupic wlasnie kabel ethernetowy 15m bo inaczej net bedzie na zasiegu 65-70% jak to jest do tej pory. Plusy modemu w praktyce? Fajny router

i jezscze to ze livebox nie musi byc przy telefonie tylko moze byc gdziekolwiek chcemy jesli mamy kabel, a myslalem ze to bedzie takie podlaczone stacjonarne przy gnieździe, wiec livebox przenioslem na gore jak narazie, bo z telewizji nie korzystam i jezeli tylko kupie kabel ethernet to odrazu modem na dol i 15metrow przeciagamy na gore

jesli chodzi o kabel ethernetowy to net dziala szybiutko bez zastrzezen. Minusy modemu: zasieg zasieg zasieg! podlaczone przez adapter wi-fi do laptopa, laptop klade przy samym modemie, odswiezam podlaczenie i co jest? 85-90% ... Co to za baran napisal w instrukcji 100m zasiegu

AMD Phenom II X3 720 /2.8GHz | AsRock A780GHX/128M | A-Data 4GB PC800 CL4 Extreme Edition | Sapphire Radeon HD4850 | Chieftec 450W | Western Digital 640GB SATAII | NEC AD-7243S SATA LabelFlash | Asus Xonar DX/XD | Razer DeathAdder | Razer Lycosa Mirror Special Edition | LG Flatron W1934S | Saitek R220 Digital | Logitech X-540 | Logitech Clear-Chat