filerona napisał(a):. czy to nie działa na Netii? proszę o jakąs wskazówkę. thx
WRT160N przeznaczony jest do pracy z dowolnym połączeniem DSL lub połączeniem kablowym.
dostałam taki router
t0d napisał(a):po co instalujesz jakieś oprogramowanie?
bo tak mam: jak sie nie znam, to pilnuję instrukcji...
jak go podłączasz pod komputer (czy łącząc je kablem czy może przez wifi)?
czy na płycie masz może instrukcję obsługi (user guide / user manual czy coś takiego)? jeśli tak, to poproszę o przesłanie (wstawienie odsyłacza do pliku umieszczonego np na http://www.wyslijto.pl lub http://www.rapidshare.com )
coś uradzimy
Nie,nie działa na Netii
WRT160N przeznaczony jest do pracy z dowolnym połączeniem DSL lub połączeniem kablowym.
podłączam przez kabel, płyta zawiera proces instalacji, ale czy z instalacją czy bez też nie udało mi się podłączyć skutecznie...
Ja se nie pokombinuję..
Dane techniczne:
Standardy: IEEE Draft 802,11N v2,0, IEEE 802,11g, IEEE 802,11b, IEEE 802,3u, g.992,1 (g.dmt), g.992,2 (g.lite), g.992,3, g.992,5, T1.413i2, U-R2 dla Annex B,
Zgodny z Annex A - obsługuje, m.in. Neostradę+,
filerona napisał(a):BZIKU napisał(a):Ten router co masz jest bardzo dobrym sprzetem,to nowa linia Linksysa ...
no i jest bardzo ładny...
Dodano Dzisiaj, 22:28:
BZIKU! ten WAG 160N czy aby na pewno działałby w mojej Netii? piszesz, że tak, a w opisach tego sprzętu na stronach znalazłam tylko zgodność z Neostradą i że ma AnnexA. Szukam teraz odpowiedniego ruterka i nie wiem, czym się najbardziej kierować. Jak zobaczyłam, jak to działa za granicą (mój wrt 160N) to myslałam, że wszystkie są takie. A tu się okazuje, że on był z górnej półki, czy te tańsze nie przekazują całego internetu np. na mój laptop? albo iPod? nie mam specjalnych potrzeb, ale bym chciała, żeby laptop (mój, czy kogoś kto przyjdzie do mnie) mógł korzystać z internetu tak samo jak PC.
może ktoś chce kupić tego linksysa WRT 160N?! chętnie sprzedam...
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości