wymagania:
-wifi
- Tak żeby dobrze śmigał, oczywiście głównie na nim będzie :
Internet , ogladanie filmów , muza i pisanie

Laptop do 1500zł
Pentium Dual Core/Celeron Dual core, 2GB ramu, zintegrowany układ graficzny, dysk około 320GB,
Wierzch pokrywy ekranu to zrobiony na wysoki połysk czerń fortepianowa. Wadą tej błyszczącej z zatopionym wewnątrz falistym ornamentem politury (HP Imprint) jest to, że bardzo znać na niej odciski palców. Wydaje się też ona podatna na szpecące zarysowania.
Tylko ja bardziej miałem na myśli trzaski, rozklekotania, poluzowane zawiasy przez co można mieć problemy z ustawieniem matrycy pod odpowiednim kątem, bo będzie latać albo do przodu albo do tyłu (ciężkie do strawienia np. podczas jazdy pociągiem) wątpię że w Lenovo zauważyłeś takie zjawiska? : )Kiedy jednak będziemy o niego dbać, laptop w stanie spoczynku będzie się prezentował bardzo efektownie
MaTi napisał(a):wątpię że w Lenovo zauważyłeś takie zjawiska? : )
zgadza się, ale czy potrzebny jest lepszy procek do lapka który ma służyć w użytkowaniu worda, oglądania filmów itp. według mnie zdecydowanie nie. W takim użytkowaniu nie będzie w ogóle odczuwalna różnica tych procków.Mikou@j napisał(a):według mnie dyskwalifikuje go jedna mała rzecz, a mianowicie słabiutki procesor
MaTi napisał(a):W takim użytkowaniu nie będzie w ogóle odczuwalna różnica tych procków.
Powróć do Modernizacje, zakup sprzętu komputerowego i RTV
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 15 gości