DiBo napisał(a):MBank

<=== WWW
 <=== WWW 

sauroon napisał(a):Szczerze mówią to dla mnie najciekawsza jest oferta banku BPh. Darmowy dostęp przez internet, darmowe przelewy, utrzymanie konta 3 zł za miesiąc.
 Po pierwsze dostep do internetu graniczy z cudem  co tydzien blokowalo mi sie haslo wpisywalem 3 razy i wycieczka do banku po nowy pakiet zeby odblokowac dostep (porazka) pozatym majac saldo -15zl co dwa tygodnie bedziesz dostawal monity ze wisisz im kase kazdy monit kosztuje cie 20zl
 Po pierwsze dostep do internetu graniczy z cudem  co tydzien blokowalo mi sie haslo wpisywalem 3 razy i wycieczka do banku po nowy pakiet zeby odblokowac dostep (porazka) pozatym majac saldo -15zl co dwa tygodnie bedziesz dostawal monity ze wisisz im kase kazdy monit kosztuje cie 20zl   pozatym niewiem od kiedy tak jest ze 3zl za prowadzenie ja placilem 5.60zl za prowadzenie plus chyba 2,50 za utrzymanie karty no i dostep do netu razem jakies okolo 15zl czy 13zl jakos tak Ten bank to totalna porazka jak dla mnie serdecznie odradzam
 pozatym niewiem od kiedy tak jest ze 3zl za prowadzenie ja placilem 5.60zl za prowadzenie plus chyba 2,50 za utrzymanie karty no i dostep do netu razem jakies okolo 15zl czy 13zl jakos tak Ten bank to totalna porazka jak dla mnie serdecznie odradzam  . Mbank jak narazie spisuje sie swietnie jedyny minus to to ze za sprawdzenie salda karta w bankomacie pobiera 1zl
  . Mbank jak narazie spisuje sie swietnie jedyny minus to to ze za sprawdzenie salda karta w bankomacie pobiera 1zl   a tak pozatym prowadzenie za free karta za free
 a tak pozatym prowadzenie za free karta za free 

Wszystkie wypłąty z bankomatów są za free, przelewy internetowe tez - do innych bankow 50gr.
 Wszystkie wypłąty z bankomatów są za free, przelewy internetowe tez - do innych bankow 50gr.

Tylko jak sami mowicie malo bankomatow ?? :S
 Tylko jak sami mowicie malo bankomatow ?? :S

DiBo napisał(a):Czyli z waszych wypowiedzi wychodzi ze najlepszy jest MBank ??Tylko jak sami mowicie malo bankomatow ?? :S
 Kupuję na Allegro, więc konto jest idealne. Płaci się tylko za przelewy do innych banków i tylko 50gr. Co do bankomatów to nie używam, ale wiem ze mBank obsługuje siec Euronet, a tych bankomatów nie jest wcale mało
 Kupuję na Allegro, więc konto jest idealne. Płaci się tylko za przelewy do innych banków i tylko 50gr. Co do bankomatów to nie używam, ale wiem ze mBank obsługuje siec Euronet, a tych bankomatów nie jest wcale mało 

lance87 napisał(a):Dzisiaj przysłali mi nową kartę z hasłami jednorazowymi

lance87 napisał(a):Co do bankomatów to nie używam, ale wiem ze mBank obsługuje siec Euronet, a tych bankomatów nie jest wcale mało

ogier napisał(a):Mbank jak narazie spisuje sie swietnie jedyny minus to to ze za sprawdzenie salda karta w bankomacie pobiera 1zl

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 8 gości