mam problem z konnektem. Otóż zainstalowałem konnekta i wprowadziłem jeden kontakt. Tak na próbe. Po restarcie kontaktu nie ma !!! Ok przeinstalowałem Konnekta
Kolega później napisał z gg, więc go umieściłem na liście kontaktów....w czasie rozmowy był w oknie kontaktów, OK. Ale po restarcie adres gdzieś wsiąkł !! Po 2 godz. znowu kolega inny pisze do mnie z gg, zapisuje jego nick, ok jest na liście. Dopisałem jeszcze kilka lipnych adresów. Restart i nic.....Z desperacji zaznaczyłem wszystkie opcje w Filtr - kilka kontaktów się pojawiło (adresy były w trybie Offline), ale nie było adresu pierwszego kolegi

P.s. chciałem się zapytać czy konnekt bardzo obciąża łącze - tak jak gg 6.1(niewiele) czy 7. (bardzo). Uruchmiłem pare stron naraz, winamp, dc++ i konnekt - zwiech kompa, pierwszy raz mi się tak zdarza.
p.s.2 czy nowsza najnowsza wersja konnekta jest najlepsza ?? Ściągnąłem ver 6.21.121 - uaktualić ??. Zależy mi na małym zużyciu zasobów systemowych przez konnekta.
p.s.3 jak uruchomić emotikony !!!???
p.s.4 tu pytanie trochę nie na temat: nie moglem uruchomić gg 6.1 (wyskakiwał Error 26b3) - czy ten błąd mógł mieć związek z serwerem gg ?? Kasowałem już folder _cache, reinstalowałem, pytałem wczoraj na SB i nic. Tylko Error - dlatego musiałem zainstalować Konnekta. Innym w akademiku gg dziala, więc nie wiem czy problem tkwi u mnie?? Prawdę mówiąc to chetnie bym wróci do gg

używam Win98 SE