Chciałbym żeby królował Procesor i RAM

Chciałbym żeby królował Procesor i RAM Smile

I Jakby się dało troszku lepszy procek, (Odbije się to na cenie, ale można np. coś gorszego dać) Potem sobie to poukładam i kupię...
 I Jakby się dało troszku lepszy procek, (Odbije się to na cenie, ale można np. coś gorszego dać) Potem sobie to poukładam i kupię...  

W!tcher napisał(a):Ten za 4.2 tak, ale za 1.2 do gier. (Chodzi mi gównie oto ze na 4.2 do pisania programów, tworzenia różnych takich, a ten za 1.2 do gier... Smile
 do gier za 4,2k a do pisania programów za 1.2k (do C,C++ to w sam raz)
 do gier za 4,2k a do pisania programów za 1.2k (do C,C++ to w sam raz)

razor_71 napisał(a):W!tcher napisał(a):Ten za 4.2 tak, ale za 1.2 do gier. (Chodzi mi gównie oto ze na 4.2 do pisania programów, tworzenia różnych takich, a ten za 1.2 do gier... Smile
to na odwrótdo gier za 4,2k a do pisania programów za 1.2k (do C,C++ to w sam raz)

a tamten to rakieta do grania za 4191 zł
 a tamten to rakieta do grania za 4191 zł  razem z tym lcd oczywiście
 razem z tym lcd oczywiście 

Chodzi mi ogólnie o teraz o gry... I Jakby ktoś miał strony z tanimi kompami to prosiłbym bardzo
 Chodzi mi ogólnie o teraz o gry... I Jakby ktoś miał strony z tanimi kompami to prosiłbym bardzo 

lepiej będzie z 7600GS/GT od Gainwarda
 lepiej będzie z 7600GS/GT od Gainwarda  reszta ok
 reszta ok

razor_71 napisał(a):reszta ok

ja mam Modecoma MC400 - 400 watt i 7600 GS/GLH - wszystko działa dobrze , ale jak zachce kręcić grafę to zapas się przyda
 ja mam Modecoma MC400 - 400 watt i 7600 GS/GLH - wszystko działa dobrze , ale jak zachce kręcić grafę to zapas się przyda 

Robert napisał(a):przy 7600gs zasilka moze byc ciut za slaba wiec lepiej wziac 450w chiftec, niewiele drozszy

Precel napisał(a):szpak mowilem juz jak sie nei znasz to nie pisz glupot Exclamation
ta 400 by uciagnela 8800gts wiec zachowaj swoje pseudo rady dla siebie Rolling Eyes
choc nie ulega watpliwosci ze dopacajac ok 10 zl masz sie juz 450 w szefunia

W!tcher napisał(a):Czy to dobry komp? Chodzi mi ogólnie o teraz o gry...
razor_71 napisał(a):wszelakie narzędzia programistyczne nie wymagają super maszyn - a że , pewnie zaczynasz od zera programowanie to ten zaproponowany za 1245 zł będzie idealny a tamten to rakieta do grania za 4191 zł razem z tym lcd oczywiście

Powróć do Modernizacje, zakup sprzętu komputerowego i RTV
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 41 gości