Apokalipsa2006 napisał(a):Spróbowałem tak: Włożyłem płyte windowsa dałem rozruch, potem dałem ENTER jako instalacja i R żeby naprawił... ok doszedł do instalacji już wpisałem klucz itd zaczeło instalować, potem musiałem włożyć płyte od płyty głównej potem poprosił od karty i po tym znowu windowsa poprosił. i tu pojawia się PROBLEM... wyskoczył błąd że nie może skopiować pliku coś na F nie moge sobie przypomnieć dałem przeglądaj zaznaczyłem go dałem ok ale to samo.... skopiowałem to na dysk twardy i dalej to samo... dałem już anuluj i ominąłem plik i dalej to samo.... co to może być ??
Okocza napisał(a):Apokalipsa2006, nie chodziło o próbę ponownej instalacji a o konsolę odzyskiwania. Jest coś takiego po włożeniu płyty i zbootowaniu jej.
http://cache6.groovypost.com/wp-content ... mage15.png
I wybierasz Repair Your Computer
Sh@m@N napisał(a):Na uszkodzenie logiczne dysku wystarczy usunąć partycję systemową, utworzyć ją na nowo i sformatować, a później przeprowadzić instalację systemu. Fizyczne uszkodzenie - dysk do kupna.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości