1.Od początku, problem polega na tym, że gdy włączę komputer, pojawia się obrazek płyty głównej i te pierdoły, sprawdza dysk, a później pyta o wybór windowsa. Tu też jest pewien dziwny problem, bo pojawiają mi się 3 opcje chociaż mam zainstalowany tylko JEDEN system. Są to opcje : Starsza wersja systemu windows (coś w tym stylu), Windows 7, oraz ponownie Windows 7. Wybieram pozycje środkową i zaczyna ładować się windows. Uruchamia się, jest animacja i nagle ekran wyłącza się, pokazuje, że jest na stand-by i tak przez 2-3 minuty, aż pojawi się ekran logowania i jest, zalogowany.
2.Druga sprawa, chodzi o to, że po powiedzmy, godzinnej sesji przy komputerze, wszystko działa okej, ale po tej godzinie nagle jakby komputer nie spełniał wymagań. Gry które normalnie chodzą na 60 klatkach, tak później chodzą na 15-20. To samo na Youtubie, filmy w 1080p działają normalnie, po godzinie tną się jak cholera.
Komputer jest po formacie, na poprzednim systemie (czyli przed formatem) było to samo, ale nie od początku, rozpoczęło się to po jakimś czasie. Sterowniki mam najnowsze.
Specyfikacja komputera:
P35 Neo-f
GTS450 512MB GDDR5
Quad Q8200 2.33
Dysk #1 stary 80GB #2 w miare nowy 150GB od firmy WD tak mi się wydaje.
Zasilacz ModeCom Carbon 500W około
Prosiłbym bardzo o pomoc