przez Trans 04 Gru 2006, 23:11
Witam. Otóz mam pewien problem z komputerem mojego brata. Parę dni wczesniej usłyszał on dziwne skwierczenie w listwie od komputera.było to podejrzane. Parę dni potem dziwne rzeczy działy się z komputerem. np kiedy zostal właczony to rozdzielczosć na pulpicie i kolory zjechały na minimum (4 bity). Mało tego. Jak włączałem kompa to monitor sie nie uruchamiał. Na dodatek komp sie mulił i wyskakiwały rozne błedy. A podczas grania w grę użycie procka wynosiło 100%. A dziś to juz zupełna masakra. Otoż nie dało się z nim normalnie pracowac więc dałem bratu dobrą listwę z mojego kompa. I błąd minął. Zaś kiedy podłaczył spowrotem starą komputer nie chce się właczyć tylko głośno pika. Na dodatek po zmianie listwy na tę dobrą jest znowu to samo...
Proszę o pomoc...
Aha mam też drugi problem. Na monitozre brata od 2 miesięcy tworzy się nieregularna czarna szrama w kształcie węża. Dziwne troche bo wygląda jakby byla zaprojektowana. Nie jest to regularna kreska czy cos geometrycznego. po prostu wygląda jak wąż. Nie mozna tego usunąć anie też nie mogłem srobic screena żeby to przedstawic... Pod szramą mozna ukryc myszkę. Myszka zamiast byc na powierzchni chowa się za czarny obiekt. (rowniez dziwne
Od jakiegoś czasu z mojego konta korzysta mój brat. Za głupie tematy z góry przepraszam...
Zapalniczka- 2 zł
Benzyna- 50 zł
Widok palącej się szkoły- Bezcenne!