Witam! Mam problem, nawet dwa z kompem, zacznę od tego wcześniejszego. Jak gram w wymagające gry np GTA IV na full detalach i 1920x1080 to po kilkunastu minutach obraz mi tak delikatnie faluje, nie wiem jak to nazwać, podczas gry nie widać tak tego tylko jak sie przyjżeć na nieruchomy element np radar, takie falowanie jak w upały nad asfaltem np. Po wyłaczeniu gry przez kilka minut tak jest na pulpicie, później znika. Z tego co pokazuje mi na obudowie wyświetlacz to podczas gry jest temp. ok. CPU 60*C, SYSTEM 50*C (bez obciążenia np teraz z internetem tylko jest CPU 34*C System 32*C) Lecz mało co wierzę w ten wyswietlacz, np w GameBooster pokazuje mi mniej o ok. 10*. Drugi problem najważniejszy to ostatnio podczas grania po jakichś 2 godzinach wyłaczyła sie gra GTA IV (jak bym zakończył proces) momentalnie pulpit, później grałem w nowego Most Wanted i też po jakimś czasie to samo, na nastepny dzień w Football Manager 2013 (co raczej graficznych wymagań duzych nie ma) to samo. Wieczorem wyłączając kompa (zawsze usypiam) to momentalnie właczył sie znów sam i tak 2 razy aż już się uśpił normalnie, na drugi dzień juz go nie mogłem włączyć, jak by w ogóle był wyłaczony z gniazdka, nic nie kręciło, pikało itp. Myslałem że zasilacz ale jak właczyłem zworką (zielony i czarny) to komp działa, właśnie z niego korzystam, ale na zworce, przyciskiem nie mogłem załączyć. Czy to zasilacz pada?
Screen zrobiony teraz program OCCT, według mnie chyba za słabe te napiecie jest, nie znam się w sumie.

mój sprzęt:
Proc: AMD FX-4100 3.6Ghz Bulldozer Quad Core
Graf: Gigabyte GeForce GTX 550 Ti
Mother: Gigabyte GA-970A-DS3
RAM: Kingston HyperX Blu DDR3 1600MHZ 2 x 4GB
HDD: 250GB
CD/DVD: Pioneer DVD-RW Multi Recorder
Atapi DVD-RW
Zasilacz: LOGIC ATX 12V 2.2 COMPATIBLE 620W
System: Windows 7 Sevenity Game (Refresh Edition) 64bit SL Team
Monitor: Samsung SyncMaster 2233 21,5"